Pomcheck

Pomcheck
Pomcheck
Brand: Pomepure
Product Code: Pomcheck
Availability: 10
Price: RM1,599.00

Available Options


* Anda Adalah:Qty:  
Description Reviews (0)

500BV, RM1599.00, Harga Ahli: RM1299.00

Ciri-ciri Utama

POMCHECK menggantikan keperluan untuk ultrasonik, resonans nuklear magnetik atau radiografi untuk pelbagai keadaan kesihatan. Hanya
dengan memegang sensor dalam tapak tangan, data kesihatan akan dikumpulkan dalam masa beberapa minit dari pelbagai sistem badan. Penganilis POMCHECK menawarkan kelebihan baru dalam bidang analisis yang ketara. Ia telah menunjukkan bahawa tidaknya seperti penganalisa melebihi julat analisis tisu dan aplikasi perubatan yang lain. POMCHECK mengukur tahap dan jenis tindakbalas perkara di bawah ujian, dan oleh perbandingan dengan perkara rujukan ia membantu dalam mengiktiraf lencongan daripada tindakbalas yang diingini.

Prestasi Utama Ramalan

Tanpa gejala:
Dengan hanya 10 atau sel-sel-sel perubahan patologi, penganalisa boleh menangkap perubahan-perubahanpatologi sel-sel dan meramal pelopor penyakit. Dengan mengambil tindakan penjagaan kesihatan pada masa ini, anda akan membolehkanberkesan mencegah pelbagai penyakit kronik.

Kelajuan tetapan: Pelbagai petunjuk kesihatan anda boleh diperolehi dalam beberapa minit. Kaedah analisis ini direka untuk menjimatkan masa dan tenaga anda. Pangkalan data sistem analisis telah ditubuhkan dengan kaedah saintifik, statistik rawatan kesihatan yang ketat dan demonstrasi beberapa kes-kes klinikal yang besar, yang membawa itu ketepatan yang agak tinggi.

Bukan Invasi dan tidak menyakitkan: Analisis akan memberitahu anda keadaan kesihatan anda tanpa hemanalysis atau radiografi.

Mudan dan mudah: Ia mudah dalam operasi dan secara umumnya, orang akan mampu untuk menganalisis dan mentafsir keputusan melalui latihan jangka pendek. Pemeriksaan kesihatan boleh dilakukan di mana-mana tempat dan pada bila-bila masa, menjikmatkan masa pesakit. Kos untuk analisis adalah mencukupi dan boleh diterima oleh kebanyakan pengguna.

Ia boleh disambungkan kepada komputer untuk menunjukkan keputusan ujian.

Teknologi ini mampu mengenal pasti sebarang masalah pada sistem tubuh seperti:

Kardiovaskular dan Serebrovaskular
Fungsi Hati
Fungsi Pankreas
Fungsi paru-paru
Penyakit Tulang
Penyakit Tulang Reumatoid
Kualiti Asas Fizikal
Mineral Surih
Fungsi Seks Lelaki
Fungsi Rahim
Sistem Endokrin
Vitamin
Pertumbuhan Tulang
Logam Berat
Koenzim
Fungsi Gastro usus
Fungsi Hempedu
Fungsi Buah Pinggang
Saraf Otak
Densiti Mineral Tulang
Gula Dalam Darah
Toksin Manusia
Prostat
Payudara
Kulit
Sistem Imun
Asid Amino
Mata
Alahan
Elemen Manusia (BMI)

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below: